Sådan får du råd til luksus og rejser som senior.

Har du nået en alder, hvor du så småt er begyndt at drømme om mere samvær med familien, lange rejser, og en tidlig morgenalarm, der kun anes i det fjerne? Er du samtidig ramt af en frygt for, at alle dine drømme om den perfekte seniortilværelse ikke kan opfyldes på grund af manglende pensionsopsparing?

Vi har udvalgt 2 gode råd.

Vi har her samlet et par gode råd, der allerede nu - uafhængigt af alder - kan være en måde at imødekomme dine drømme for seniortilværelsen.

 

1. Nedbring din gæld.

En måde hvorpå du nemt kan opnå en masse frihed, er ved at nedbringe din gæld, mens du stadig er på arbejdsmarkedet og tjener gode penge. Ved at nedbringe din gæld får du mulighed for, og frihed til at tage de lån, der kan være med til at indfri netop dine drømme. At få sine lån ned under 60% af boligens værdi, giver en masse frihed til selv at vælge rentetype og om der skal afdrages mere på gælden. Denne mulighed skaber gode forudsætninger for et større råderum og en god seniortilværelse.

 

2. Tilpas din økonomi til seniortilværelsen.

Det er afgørende, at du i god tid tager et kig på økonomien inklusive forbrug. Herefter kan du langsomt begynde at tilpasse forbruget, så det passer med de ønsker, du har til din kommende pensionisttilværelse. Tiden er ens bedste ven. Jo tidligere du påbegynder en reel planlægning, jo mindre skal der til for at regulere på økonomien og dermed opnå din ideelle seniortilværelse.

 

Konsilium21 kan hjælpe.

Har du brug for et grundigt økonomitjek for at sikre din seniortilværelse, eller har du blot brug for at få lidt ro i maven, så tøv endelig ikke med at kontakte os og aftal et gratis og helt uforpligtende møde. Hos Konsilium21 er vi specialister i at få dine drømme til at gå op i en højere enhed.

Vi klæder vores kunder godt på, så de er helt klar til en seniortilværelse helt efter deres egne ønsker og drømme. Vi tilbyder blandt andet et grundigt økonomitjek i årene op til pensionsalderen. Her undersøger vi, om der er behov for økonomiske reguleringer.

For at imødekomme dine ønsker om fremtidigt seniorliv bedst muligt, tager vi hensyn til dine drømme om fremtiden. Det kan f.eks. være, at du ønsker at forblive ejeren af dit idylliske sommerhus. Måske går du med en kæmpe rejselyst, der ellers har været godt gemt væk på arbejdsmarkedet.  Det er alt sammen et hensyn, der skal tages for at skræddersy de bedste forhold for dig.

Vi benytter vores økonomitjek som et værktøj til at se, om der allerede nu skal justeres i økonomien for at tage højde for dine fremtidige ønsker, sådan at dit seniorliv bliver så behageligt som muligt.


Forrige
Forrige

Andy fik sit andelslån en halv time inden deadline